Bygg24.no
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Referanser


Eik Windsor Heltreplank (22 mm Parkett)
Vi er veldig godt fornøyd med handelen og oppfølgingen fra bygg24. Hele veien fra kjøp av gulvet til montering opplevde vi en tett dialog. Vi er en familie på 4 med to små barn og dyr. Heltreplanken er meget solid, pen å se på og god å gå på. Vi får stadig forespørsel fra venner og familie som er innom og vi anbefaler bygg 24 og understreker den gode servicen fra dedikerte og engasjerte medarbeidere.
A.Omholt, 0286 Oslo 
 
Eik Line Røkt (Design parkett)
Vi har lagt design-parkett på ca 150m2, mer eller mindre hele 2. etasje, og det tar seg svært pent og helhetlig ut. Bygg24 var behjelpelig med å låne vekk vareprøver slik at vi fikk sett eksempler på forskjellige gulv, og prisene til Bygg24 ser ut til å være uslåelige. Det samme er den gode servicen. To tomler opp - veldig fornøyd. Her handler vi alltid gulv, dører og skifer når det er oppgraderinger på gang.
K.Ruus, 5252 Søreidgrend 
 
Eik Plank Exclusive Natur (1-stavs Parkett)
Vi er meget fornøyd med gulvet vi fikk levert av dere. Kjempefint som bare det!!
T.Gabrielsen, 1359 Eiksmarka 
 
Eik Plank Havanna (1-stavs Parkett)
Jeg fikk en meget god veiledning på gulvtyper til å legge på hytten og har ikke angret en dag på at jeg brukte bygg24. Vi er veldig fornøyd med gulvet, som er helt nydelig på hytten! Takk for hjelpen Bygg24! E.Soldal, 2985 Tyin 
 
Ask Plank Select (1-stavs Parkett)
Veldig godt fornøyd med bestillingen og håndteringen av produktet gjennom bygg24.no. Alt har fungert helt tipp topp. Kommer til å bruke Bygg24 ved andre anledninger også.
P.Torvund, 1166 Oslo 

 
Eik Plank Tallahessee (1-stavs Parkett)
Plankegulvet passer godt inntil tømra vegger. Vi er svært fornøyd med gulvet, både når det gjelder utseende og daglig vedlikehold. Lett å holde rent med støvsuging og tørrmopping. Bruker bare litt vann på enkelte flekker. Svært lettvint i forhold til såpeskuring av furuplank..
H.Mathisen, 3890 Vinje 
 
Eik Plank Select Hvit (1-stavs Parkett)
Vi kjøpte et hvitoljet 1-stavs parkett i eik for å legge i klinikken vår og det er helt fantastisk deilig å gå på. Servicen og leveringstiden var meget tilfredsstillende, i tillegg til svært konkurransedyktige priser! Bygg24 kan anbefales på det varmeste!
T.Treet Alpha Osteopati, 5224 Nesttun
 

Valnøtt Natur (3-stavs Parkett)
Vi bygde hus i 2007, og la Valnøtt Natur parkett fra Bygg 24 i de fleste rom. Resultatet er et flott gulv! Vi er veldig fornøyd med både utseende og kvalitet, og har fått mye skryt for gulvet. Gulvet er også lett å rengjøre, og det er viktig i en travel hverdag med små barn. Vi er også veldig fornøyd med servicen som vi fikk ved bestilling og levering av gulv og tilbehør.
B.Torgersen, 5310 hauglandshella

 
Eik Plank Concordia (1-stavs Parkett)
Da vi kjøpte nytt kjøkken, bestemte vi oss for å skifte gulv også. Valget falt på hvitoljet plank (Eik Concordia) fra Bygg 24. Det viste seg å være et godt valg. Gulvet ble levert på døren og var svært enkelt å legge. Kjempegod service fra Bygg 24, og et fantastisk gulv. Må nok skifte gulv på stuen også til sommeren...
T.Morken, 5652 Årland 

 
Bambus Røkt (Design Parkett)
Bygg24 hadde bambusgulvet jeg så etter til den beste prisen jeg kunne finne. Bestilling og levering gikk problemfritt, og gulvet var pent og lett å legge.
M.Mathiesen, 1450 Nesoddtangen 

 
Ask Plank Hvit Mattlakk (1-stavs Parkett)
Sommeren 2010 kjøpte jeg Ask Plank hvit mattlakk hos Bygg 24.no og er svært fornøyd med gulvet jeg har lagt over 60 kvadrat i stue, 2 soverom og kjøkken i en bygård i Oslo. Gulvet har en behagelig overflate som gjør det svært behagelig å gå på, samtidig som man har beholdt den rustikke følelsen av ekte tregulv. Jeg valgte Bygg 24 på grunn av prisen og enkelheten i det å handle på nett, med gode referanse bilder av produktet. Levering og oppfølging per mail underveis var jeg også svært fornøyd med.
F.A.Nilsen, 0140 Oslo 
 

Eik Plank Serengeti (1-stavs Parkett)
Det var en glede å legge gulvet og vi er kjempe fornøyd.
H.Holleboom, 7563, Malvik 
 
Eik Plank Serengeti (1-stavs Parkett)
Vi er en familie på 4 med 2 aktive barn på 1 og 4 år, derfor valgte vi en slitesterk eikeparkett. Vi valgte Bygg24 ettersom det var mange gode referanser på diverse nettforum. Vi fikk en god oppfølging både før og under kjøpsprosessen, og leveransen kom til avtalt tid. Det var også bra service i forbindelse med selve leveransen, der vi fikk kjørt all parketten helt inn i garasjen. Vi var faktisk så fornøyd med parketten at vi også la den i en utleieleilighet. Den var lett å legge og de mekanisk preget "hakkene" skaper ekstra liv i gulvet. Det var litt uvant med det første, men nå liker vi gulvet bedre og bedre.
B.Søbstad, 1492 Nittedal 
 
Eik Warwick (22 mm Parkett)
Vi kjøpte Warwick heltre gulv fra Bygg24. Veldig fornøyd, gulvet er lunt og behagelig å gå på, og ser flott ut. Kjøpte også ytterdør fra Bygg24 noe som har gitt et flott førsteintrykk til vårt nye hjem.
G.Mongstad, 5239 Rådal

 
Eik Rustikk Wideplank (1-stavs Parkett)
Vi bestilte Eik Rustikk Mattlakk enstavsparkett hos Bygg24. Fra jeg la igjen nummeret mitt på hjemmesiden til Bygg24 for å bli kontaktet opplevde vi god service med god kunnskap om produktene. Etter at gulvet var betalt tok det 4 virkedager til lastebilen stod utenfor huset vårt med gulvet! Tror ikke det er vanlig praksis, men veldig kjekt for oss. Sjåføren hjalp også med å bære pakkene inn i huset. Gulvet var enkelt å legge og har en utrolig flott farge og glød i treverket. Vi var litt skeptiske til å bestille en så dyr vare på nettet, men vi har kun opplevd kvalitet fra Bygg24 og kan trygt anbefale det videre.
B.Kjørmo, 1492 Nittedal 
 
Eik Plank Serengeti (1-stavs Parkett)
Vi har vært meget godt førnøyd med leveransene fra Bygg24. Parketten vi bestilte holdt en svært god kvalitet, leveransen var rask, og da det viste seg at en av pakkene var ødelagt under transport var Bygg24 behjelpelige og umiddelbart oversendte erstatningsparkett for det som var ødelagt.
A.Olstad, 1361 Østerås 
 
Eik Hvit Mattlakket (3-stavs Parkett)
Jeg er utrolig godt fornøyd med parketten jeg kjøpte av Bygg24. jeg får mange tilbakemeldinger fra venner og kjente som ønsker å kjøpe samme parketten. Jeg fikk også kjempebra service fra Bygg24, fra jeg bestilte og til varene ble levert. og det beste er at jeg betalte under halv pris på gulvet i forhold til hva jeg måtte ha betalt for det i butikk her hjemme.
K.Hansen, 4878 Grimstad 
 
Eik Plank Tallahassee (1-stavs Parkett)
Jeg er veldig fornøyd med gulvet,det er godt å gå på og har en fin glød. Er veldig fornøyd med betjeningen og oppfølgingen av bestillingen. Har fått veldig mange fine tilbakemeldinger på gulvet, og har anbefalt dem og kollegaer om å legge turen til Strandgaten 212 . Jeg er nå i gang med å bygge hytte og vil også i den forbindelse se på hva Bygg24 kan tilby i den forbindelse. Kanskje kjøper jeg samme gulv til hytten,da jeg er veldig fornøyd.
I.M.Sellevold, 5300 Kleppestø 
 
Eik Rustikk Wideplank (1-stavs Parkett)
Gulvet som vi kjøpte av Bygg24, Eik Plank Rustikk mattlakkert, var akkurat hva vi var på utkikk etter til vår nye hytte i Solund. Da vi er en stor familie med barn og barnebarn, noe som medfører slitasje, var vi på jakt etter en rimelig, mattlakkert og litt røff parkett i Eik. Parketten er lagt i stue/kjøkken og vi har fått bare positive tilbakemeldinger fra gjester som har vært på besøk. Vi fant dere på Internett og bestilling og levering gikk kjempefint.
J.Jørstad, 5307 Ask 

 

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke